Toggle Nav
Cart

Bluetooth muziek ontvanger – Draadloos muziek luisteren via Bluetooth!

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
Bluetooth muziek ontvanger
€ 6,95

Door verbinding te maken via Bluetooth speel je jouw favoriete muziek af zonder vast te zitten aan een vervelende kabel. Deze Bluetooth muziek ontvanger is te gebruiken op alle speakers, versterkers, tv’s en andere muzieksystemen.

Overal luisteren naar jouw muziek!

Met dit handzame product kun je heel eenvoudig muziek van je smartphone of mp3-speler naar een audio-ontvanger sturen. Je plaatst de Bluetooth ontvanger in een 3.5mm aux-poort van een stereotoren, autoradio of speakerset, maakt verbinding via je mobiele telefoon en je luistert in een handomdraai naar je favoriete hits.

Handig!

De Bluetooth muziek ontvanger is ook makkelijk te gebruiken voor het luisteren van muziek in de auto. Heb jij een wat oudere autoradio zonder Bluetooth ondersteuning? Dan is dit product echt iets voor jou! Geen onhandige en breekbare aux-kabel meer, maar rechtstreeks muziek vanaf je telefoon zonder vervelende kabels! De Bluetooth muziek ontvanger lost al jouw problemen op en zorgt voor een nette, veilige en eenvoudige oplossing. De Bluetooth ontvanger heeft bovendien de beschikking over een microfoon zodat u ook handsfree kunt bellen, je hebt dus geen dure carkit meer nodig!