Toggle Nav
Cart

Over ons

Wat is Jouwkoopje?

Ons retourbeleid

Jouwkoopje zorgt dagelijks voor de leukste producten voor de scherpste prijzen. Er is elke dag een Dag-aanbieding die slechts 24 uur geldig zal zijn. Jouwkoopje is ook actief als partner op bol.com en dagelijks actief op Facebook & Instagram voor leuke acties en contact met onz

Bevalt een product toch minder dan verwacht? Geen probleem. Na het product te hebben ontvangen heeft u 14 dagen om (zonder opgave van reden) uw product te retourneren. In onze retour verwerking zult u merken dat wij zeer coulant zijn.

Kijk op onze Retourbeleid-pagina voor meer informatie.

Duidelijkheid voorop

De beste koopjes

Wij vinden het groot belang dat onze klanten de website tevreden verlaten. Bij Jouwkoopje staat het belang en de ervaring van de klant dan ook centraal. Mede daardoor hanteren wij een eerlijk en transparant systeem van communicatie. Alle informatie die jij nodig hebt is makkelijk te vinden op onze site. Kan je het antwoord op jouw vraag toch niet vinden? dan staan wij voor u klaar om snel al uw vragen te beantwoorden. Kijk op onze contactpagina voor de verschillende manieren waarop u contact met ons op kan nemen. 

Wij werken met de regel ''als we het zelf niet zouden kopen, verkopen we het ook niet''. Dit zorgt voor een aanbod met een zeer positieve prijs- kwaliteitverhouding. Door goede verzend afspraken met PostNL en DHL zijn wij instaat al onze producten voor een vast tarief van maar 1 euro bij u thuis te krijgen. Dit gecombineert met onze lage prijzen die mogelijk gemaakt worden doordat wij groot inkopen, zorgt ervoor dat wij een stuk voordeliger zijn dan in de winkel.

Ons kantoor

Jouwkoopje.nl
Havenweg 21C
8243 PL
Lelystad


Telefoon:
0320-415927

Nedstart Holding (moeder bedrijf, website beheer)
KVK nummer:
66839874
BTW nummer:
856719420

Underdog Tech (Zuster bedrijf, actief op bol.com)
KVK nummer:
71089748
BTW nummer:
858575000B01