Toggle Nav
Cart

Retourneren

Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. U kunt (een deel van) uw bestelling binnen de herroepingstermijn van 14 dagen retourneren. Lees deze pagina goed door om misverstanden en eventuele vertragingen te voorkomen.

Producten dienen in de originele verpakking (bijv. de originele doos) tezamen met de factuur en het retourformulier teruggestuurd te worden. Plak het pakketje goed dicht en frankeer voldoende. Stuur het pakketje retour en bewaar het verzendbewijs goed. Ons magazijn beschikt niet over een afgiftebalie, daarom kan het pakket niet persoonlijk bij ons afgeleverd worden.

Kosten bij retourneren

Wanneer u een bestelling retourneert betaalt u zelf de retourkosten. Retourneer je de gehele bestelling, omdat er een defect of verkeerd product geleverd is, dan ontvang je het totale aankoopbedrag van ons terug. Geef dit aan op het retourformulier. Artikelen kunnen worden teruggestuurd binnen 14 dagen na ontvangst.

Verwerking van retourzendingen

De retourzending wordt bij binnenkomst zo spoedig mogelijk verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden eveneens zo spoedig mogelijk verstuurd. We streven ernaar je zending binnen 6 dagen te verwerken. Het aankoopbedrag betalen wij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping.

Voorwaarden voor retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Om zeker te zijn dat je retourzending bij ons is aangekomen adviseren we je ook om je verzendbewijs goed te bewaren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht is het een vereiste om het retourformulier volledig in te vullen en op te sturen naar het onderstaande postadres. Het retourformulier kunt u vinden in het Retour Policy. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uiteraard mogen de geretourneerde producten niet gedragen of gewassen zijn en moeten ze voorzien zijn van alle eventuele labels en verpakkingen. De artikelen mogen gepast, maar niet gedragen worden. Schoenendozen dienen niet gebruikt te worden als verzenddoos en dienen dus niet voorzien te worden van plakband of stickers. Bewaar artikelen ook niet in rokerige ruimtes of in een keuken aangezien artikelen met een geur niet als retour geaccepteerd zullen worden. Ondergoed is vanuit hygiënisch oogpunt uitgezonderd van de retourprocedure.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:


>Telefoon hoesjes waar de beschermlaag van verwijderd is
> Verbruiksartikelen zoals lampen, batterijen en vloeistoffen
> Vaatwastabletten
> Vouchers of tegoedbonnen
> Artikelen die langer dan 14 dagen ontvangen zijn.
> Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
> Artikelen waarvan de verpakking ontbreekt.
> Planten

Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild of geretourneerd kunnen worden zoals:
> Oordopjes
> Headsets
> Orenreinigers
> Ondergoed
> Sanitaire goederen
> Badmode
> Topdekmatrassen
> Matrassen
> Verzorgingsproducten
> Sokken
> Scheermesjes
> Corrigerende onder-shirt of ondergoed
> BH’s
> Inlegzolen
> Bikini’s
> Teen of voet-ondersteuners
> Haarproducten
> Spiersimulator
> Producten die in direct contact zijn met de huid.


Het product dient compleet en onbeschadigd te zijn. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn.

Let op! Indien de 14 dagen zijn verstreken kun je de bestelling niet meer retour zenden. Producten die door uw toedoen beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, komen niet voor ruilen of restitutie in aanmerking.

Retour adres

Je kunt je retourzending versturen naar ons adres in Lelystad:

Jouwkoopje.nl

Havenweg 21C

8243 PL Lelystad

Download hier onder het ‘Retourformulier‘. Dit formulier dien je met je retourzending mee sturen.

retour formulier